uvařila 14. 4. 2011 13:59
hotový pokrm můžeme přizdobit lístky bazalky,osmaženými proužky slaniny a brambory posypat nasekanou bazalkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2011 13:59
hotový pokrm můžeme přizdobit lístky bazalky,osmaženými proužky slaniny a brambory posypat nasekanou bazalkou
uvařila 14. 4. 2011 13:57
do připravené omáčky vložíme nazpět osmažené ryby a 10minut za občasného promíchání povaříme na mírném plameni
uvařila 14. 4. 2011 13:56
do výpeku po rybě dáme orestovat na 1minutu část nasekané bazalky,pak přidáme mouku,trošku zasmažíme a pokračujeme,jak je uvedeno v postupu
uvařila 14. 4. 2011 13:54
rybu osmažíme z obou stran po 5minutách a vyndáme bokem
uvařila 14. 4. 2011 13:52
v plátku ryby uděláme proti sobě dírky a protáhneme připravenou slaninou
uvařila 14. 4. 2011 13:51
část použitých surovin
uvařila 13. 4. 2011 17:50
podáváme s bramborem
uvařila 13. 4. 2011 17:50
Štikozubec(mořská štika)v bazalkovo-rajčatové peřince
Vítěz MasterChefa 2022 Martin provokuje: Maso z mladého psa se peče jako vepřové, napsal na svůj profil a strhla se mela
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta bez kynutí: S ořechovou náplní chutnají výtečně