Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Bibinka uvařila 25. 11. 2011 12:17 Šťovíková polévka s podmáslím 0 0 Zobrazit detail Šťovíková polévka Okomentovat
Bibinka uvařila 25. 11. 2011 12:16 Šťovíková polévka s podmáslím 0 0 Zobrazit detail Šťovíková polévka Okomentovat
Medvědí česnek začíná růst: Jak ho v přírodě poznat, kam se za ním vydat a jak ho sbírat? Díky těmto tipům se už nespletete