Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Marie Svarcova uvařila 19. 1. 2022 07:58 Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 1. 2022 07:58 Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 19. 1. 2022 07:58 Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí balkán z tvarohu: Báječně chutná, jeho příprava je jednoduchá, vyjde levněji než ten z obchodu a navíc má méně kalorií
Jak správně připravit šťavnatý hamburger? Základem je libové maso, nejlépe z hovězího krku. Sůl ani koření tam nepatří
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky