uvařila 28. 10. 2024 19:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 10. 2024 19:13
uvařila 28. 10. 2024 19:12
uvařila 28. 10. 2024 19:12
uvařila 26. 8. 2014 19:34
Podáváme s pečivem
uvařila 26. 8. 2014 19:33
Hříbkovou směs nalijeme do mikrotenem vyložené formy na srnčí hřbet a necháme ztuhnout v lednici do druhého dne
uvařila 26. 8. 2014 19:33
Použité suroviny.Hříbky 10min.povaříme ve větším množství vody,propláchneme a v cedníku necháme okapat.Dalších 10min.povaříme ve vodě a nálevu.Pak dáme želatinu
uvařila 26. 8. 2014 19:33
uvařila 26. 8. 2014 19:33
Sulc-huspenina z hříbků
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících