uvařila 1. 2. 2012 18:53
podáváme s čerstvou zeleninou,salátem,nebo kyselým okurkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2012 18:53
podáváme s čerstvou zeleninou,salátem,nebo kyselým okurkem
uvařila 1. 2. 2012 18:52
uvařila 1. 2. 2012 18:51
9.přendáme do vysypaného pekáčku a dáme na 10minut zapéct10.pak zalijeme rozmíchanými vejci s hořčicí a mlékem,zapečeme dalších 10minut zakryté a 5minut odkryté na barvičku
uvařila 1. 2. 2012 18:48
5.slaninu,cibuli ,klobásku osmažíme,přidáme maso,mrkev a orestujeme6.přidáme těstoviny.7.promícháme8.okořeníme+bylinky a lehce zamícháme
uvařila 1. 2. 2012 18:42
1.skelety uvaříme doměkka2.maso obereme a nakrájíme3.těstoviny dle návodu4.uzeninu a zeleninu nakrájíme a nastrouháme
uvařila 1. 2. 2012 18:42
detail
uvařila 1. 2. 2012 18:42
šunkafleky netradičně
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná