uvařila 3. 2. 2011 21:10
zbytek náplně můžeme natřít na rohlíky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 2. 2011 21:10
zbytek náplně můžeme natřít na rohlíky
uvařila 3. 2. 2011 21:08
krájíme na 5mm silné plátky a dáme na máslem natřenou veku
uvařila 3. 2. 2011 21:07
opatrně zarolujeme a dáme do alobalu do ledničky
uvařila 3. 2. 2011 21:06
šunku potřeme náplní,poklademe plát.sýrem,opět natřeme a posypeme paprikou
uvařila 3. 2. 2011 21:05
pomazánkové máslo,nastrouhaná niva,obyč,máslo vyšlehat
uvařila 3. 2. 2011 21:05
hotová náplň
uvařila 3. 2. 2011 21:05
nakrájená šunková rolka na vece
Jak na pravý gurmánský burger? Stačí vám trhané maso a správná omáčka
Letem jídelním světem: Švédské masové kuličky pochází původně z Turecka. Podle jednoduchého receptu je však zvládne každý
Mrkvový dort je hodně muziky za málo peněz. Lahodný moučník se objevil, když nebylo na cukr