Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Petra Dvor. uvařila 13. 5. 2021 17:26 Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 12:58 Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 12:58 Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Sváteční polévka z kachny („kaldoun“) paní hajné ze „Šlajfu“ Okomentovat
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení