Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mika59 uvařila 28. 7. 2019 16:40 Svíčková na smetaně s domácím knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 7. 2018 19:12 Svíčková na smetaně s domácím knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 7. 2018 15:45 Svíčková na smetaně s domácím knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice