Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
spagetka uvařila 18. 8. 2009 11:00 Švýcarská sýrová polévka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail výborné Okomentovat
Eliza uvařila 8. 5. 2009 19:28 Švýcarská sýrová polévka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 5. 2009 19:27 Švýcarská sýrová polévka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 8. 5. 2009 19:24 Švýcarská sýrová polévka s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá