Buchty po ránu: Kváskové moravské koláče podle Josefa Maršálka jsou nadýchané a vláčné. Je třeba dát kvásku čas, říká cukrář
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr
poslirecept uvařil 13. 2. 2025 09:24 Švýcarský koláč s vlašskými ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše