uvařila 27. 2. 2013 10:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2013 10:50
uvařila 23. 1. 2011 11:44
potřeme vajíčkem a posypeme kořením
uvařila 23. 1. 2011 11:44
uvařila 23. 1. 2011 11:43
zamáčkneme vidličkou
uvařila 23. 1. 2011 11:43
na půlku poklademe náplň, druhou nařežeme
uvařila 23. 1. 2011 11:42
směs zelí, slaniny a cibule
uvařila 23. 1. 2011 11:42
těsto vyválet na tenko
uvařila 23. 1. 2011 11:42
hotovo
Vyšlo zářijové číslo Marianne Venkov & styl: Nabízí chalupy, tradiční jídla a slevové kupony pro Dny Marianne
Nenechte si ujít tyto neodolatelné odrůdy švestek. Jaké pěstovat na chuť, do koláčů či na pálenku
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo