uvařila 13. 10. 2015 19:22
Přidáme zatáhnout maso,podlijeme, promícháme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a dusíme 20minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 10. 2015 19:22
Přidáme zatáhnout maso,podlijeme, promícháme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a dusíme 20minut
uvařila 13. 10. 2015 19:21
Detail hotového pokrmu
uvařila 13. 10. 2015 19:21
Na rozehřátém másle osmažíme slaninu s kmínem. Přidáme mrkev, česnek a cibuli a restujeme 4minuty
uvařila 13. 10. 2015 19:21
Telecí líčka na slanině
Je to sýr, není to sýr? Mascarpone je základem tiramisu, ale hodí se i do slané kuchyně
Svatba podomácku? Klasické i netradiční předkrmy skvěle zahájí hostinu
VIDEO: Našli jsme tři restaurace v Praze s nejlepším výhledem. Někde uvidíte celé město, jinde můžete obdivovat architekturu