Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
janatka uvařila 12. 9. 2011 06:38 Tlačenka s hlívou a kuřecími játry 0 0 Zobrazit detail vytažené z vody Okomentovat
janatka uvařila 12. 9. 2011 06:38 Tlačenka s hlívou a kuřecími játry 0 0 Zobrazit detail nakrájené na ochutnání Okomentovat
Květák nemusíte před smažením vařit. Díky jednoduchému triku ušetříte čas a výsledek je křupavější a šťavnatý
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody