uvařil 3. 7. 2015 18:47
Na každý pruh uložte středem řadu vypeckovaných třešní s mezerami o velikosti poloviny plodu a do těsta celou opatrně zabalte
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 7. 2015 18:47
Na každý pruh uložte středem řadu vypeckovaných třešní s mezerami o velikosti poloviny plodu a do těsta celou opatrně zabalte
uvařil 3. 7. 2015 18:47
Krémovou vrstvu přiklopte druhou pečenou spirálou a postup plnění opakujte. Takto složte všechny 3 na sebe do podoby korpusu
uvařil 3. 7. 2015 18:47
Korpus se skládá z originálních šneků stočených z proužků lístkového těsta naplněných třešněmi
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření