Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
lucik.233 uvařila 2. 2. 2012 16:47 Topinka s kuřecím a zeleninou 0 0 Zobrazit detail bon appetit Okomentovat
lucik.233 uvařila 2. 2. 2012 16:47 Topinka s kuřecím a zeleninou 0 0 Zobrazit detail hotová směs Okomentovat
lucik.233 uvařila 2. 2. 2012 16:47 Topinka s kuřecím a zeleninou 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
Krémová polévka z pečené podzimní zeleniny: Předpečení a kvalitní vývar dodá výraznou chuť i krásnou barvu
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť