uvařil 30. 11. 2010 18:53
osmažíme na oleji a posypeme posekanou petrželí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 11. 2010 18:53
osmažíme na oleji a posypeme posekanou petrželí
uvařil 30. 11. 2010 18:52
celé to obalíme v rozšlehaném vejci
uvařil 30. 11. 2010 18:51
na lososa položíme plátek sýra
uvařil 30. 11. 2010 18:50
na topinku položíme plátek lososa
uvařil 30. 11. 2010 18:48
uvařil 30. 11. 2010 18:48
suroviny
uvařil 30. 11. 2010 18:48
toustový chleba nasucho opečeme
Chystáte silvestrovskou party? Jak připravit švédské stoly a kam s pitím?
Kuchařka Kamu se v Praze předvedla v roli modelky. Zástěru s bryndákem pro ni nechal ušít brácha Adam
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho