Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
Eliza uvařila 13. 9. 2010 16:38 Tortilla se šťavnatým kuřecím masem a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 9. 2010 16:37 Tortilla se šťavnatým kuřecím masem a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 9. 2010 16:31 Tortilla se šťavnatým kuřecím masem a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 9. 2010 16:31 Tortilla se šťavnatým kuřecím masem a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 9. 2010 16:31 Tortilla se šťavnatým kuřecím masem a hříbky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku
Recept na slaný masový koláč z křehkého těsta: Podle předpisu z 15. století funguje dodnes a je úžasně šťavnatý