Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
pbarva uvařil 31. 1. 2011 07:41 Tortilly plněné pikantní mletou směsí z hovězího masa 0 0 Zobrazit detail Po zapečení Okomentovat
pbarva uvařil 31. 1. 2011 07:41 Tortilly plněné pikantní mletou směsí z hovězího masa 0 0 Zobrazit detail Před zapečením Okomentovat
pbarva uvařil 31. 1. 2011 07:41 Tortilly plněné pikantní mletou směsí z hovězího masa 0 0 Zobrazit detail Po ozdobení se do toho můžeme pustit Okomentovat
Mrkvové placičky: Šťavnaté placky s cibulkou a bylinkami chutnají luxusně, jsou skvělou přílohou, ale nahradí i hlavní jídlo
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun