Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Veroly uvařila 30. 9. 2010 13:18 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:12 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:11 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:11 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:11 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Kopr ve sladkokyselém nálevu: Klasický recept s cukrem, octem a solí je snadný na přípravu a zvládne jej každý