Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý
chicken uvařil 11. 10. 2015 08:22 Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chicken uvařil 11. 10. 2015 08:22 Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chicken uvařil 11. 10. 2015 08:22 Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení