uvařil 5. 10. 2012 19:38
posypeme tymiánem, dozdobíme citronem a podáváme se salátem a bagetkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 10. 2012 19:38
posypeme tymiánem, dozdobíme citronem a podáváme se salátem a bagetkou
uvařil 5. 10. 2012 19:36
do tuňáka uděláme "zářezy" a vetřeme do nich omáčku
uvařil 5. 10. 2012 19:34
pečeme asi 2 minuty po každé straně
uvařil 5. 10. 2012 19:33
tuňáka obalíme ve směsi pepřů a soli
uvařil 5. 10. 2012 19:31
ze žloutků, citr. šťávy a oleje ušleháme hustou omáčku
uvařil 5. 10. 2012 19:27
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně