uvařila 23. 4. 2019 10:53
Tuňáka zcedíme a dáme do mísy. Trochu rozmačkáme vidličkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Tuňáka zcedíme a dáme do mísy. Trochu rozmačkáme vidličkou.
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Přidáme pomazánkové máslo.
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Dáme 2 kostky Apetita.
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Přidáme Ramu.
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme do mísy.
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Přimícháme plnotučnou hořčici.
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Osolíme podle chuti a vše dobře promícháme.
uvařila 23. 4. 2019 10:53
Tuňáková pomazánka
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima