uvařila 9. 4. 2011 20:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 4. 2011 20:55
uvařila 8. 4. 2009 16:00
už jen nazeřat a jde se mlsat
uvařila 8. 4. 2009 15:56
šup s ním z trouby
uvařila 8. 4. 2009 15:53
šup do trouby..
uvařila 8. 4. 2009 15:50
naplníme
uvařila 8. 4. 2009 15:45
jablka s tvarohem
uvařila 8. 4. 2009 15:42
tvarohový štrůdlík
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes