Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
JanaDorazinova uvařila 14. 4. 2010 10:57 Tvarůžkovo-kuřecí špíz 0 0 Zobrazit detail obalíme Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 14. 4. 2010 10:56 Tvarůžkovo-kuřecí špíz 0 0 Zobrazit detail napícháme na jehly Okomentovat
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Holka u plotny radí: Jak na křehké vanilkové rohlíčky s jemným krémem? Stačí jen listové těsto a obyčejný pudink