uvařila 21. 12. 2015 15:32
Nerezový papiňák s bajonetovým uzávěrem a sendvičovým dnem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2015 15:32
Nerezový papiňák s bajonetovým uzávěrem a sendvičovým dnem
uvařila 21. 12. 2015 15:31
Po uvaření podle potřeby dochutíme solí a podáváme
uvařila 21. 12. 2015 15:31
Maso naporcujeme,zeleninu očistíme.Na oleji orestujeme kmín,cibuli a česnek,přidáme brybory,maso,kapustu,podlijeme a 10minut slabým varem dusíme pod tlakem
uvařila 21. 12. 2015 15:31
Část uvedených surovin
uvařila 21. 12. 2015 15:30
Detail hotového pokrmu
uvařila 21. 12. 2015 15:30
Uzená rychlovka z papiňáku
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří