uvařila 17. 4. 2012 21:57
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2012 21:57
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
uvařila 17. 4. 2012 21:57
uvařila 17. 4. 2012 21:57
1.Všechny suroviny,2.zalijeme vývarem,3.po dušení,4.zalijeme smetanou s hořčicí
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
Víno jako rituál: 6 světových tradic, které vám odhalí nové způsoby vychutnávání vína