Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
ivocas uvařil 27. 11. 2015 22:34 Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Švestková omáčka s uzeným a noky Okomentovat
Eliza uvařila 20. 5. 2012 21:13 Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 5. 2012 21:13 Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Letem jídelním světem: Jak na dokonalý orientální rýžový pilaf? Nadýchanost zajistí propláchnutí rýže i trik s utěrkou