Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 24. 5. 2016 12:41 Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na falešný boršč bez masa? Chuť vylepší osmažení zeleniny i správné koření, pak je výsledek dokonalý
Myjete vajíčka koupená v obchodě? Pozor na to, varuje farmářka Alena Jalůvková, můžete si zadělat na zdravotní malér