Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
petram uvařila 21. 4. 2014 07:49 Velikonoční minimazance bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 4. 2014 07:48 Velikonoční minimazance bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 4. 2014 07:48 Velikonoční minimazance bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 4. 2014 07:48 Velikonoční minimazance bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý