Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
K@tka uvařil 28. 3. 2013 19:30 Velikonoční muffinky s bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 28. 3. 2013 19:30 Velikonoční muffinky s bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 28. 3. 2013 19:30 Velikonoční muffinky s bílou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky
Jak na chlupaté knedlíky se zelím: Správné konzistenci pomůže rychlá práce a sádlo, radí prvorepubliková kuchařka Anuše Kejřová
Zmapovali jsme výhodné velikonoční akce: Vejce se dají sehnat do 4 Kč za kus, máslo za 28,90 Kč a uzené za dvě stovky