uvařila 3. 4. 2012 14:54
rozpůlený knedlík...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 4. 2012 14:54
rozpůlený knedlík...
uvařila 2. 4. 2012 23:14
Dobrou chuť!
uvařila 2. 4. 2012 23:13
vaříme...
uvařila 2. 4. 2012 23:12
vyválíme v mouce...
uvařila 2. 4. 2012 23:10
promícháme...
uvařila 2. 4. 2012 23:09
přidáme veškeré suroviny a posypeme moukou...
uvařila 2. 4. 2012 23:05
detail...
uvařila 2. 4. 2012 22:57
ingredience...
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán