uvařila 4. 5. 2011 17:16
detail hotového pokrmu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2011 17:16
detail hotového pokrmu
uvařila 4. 5. 2011 17:15
nebo s uvařeným a opečeným bramborem
uvařila 4. 5. 2011 17:14
podáváme s rýží
uvařila 4. 5. 2011 17:13
vložíme zpět játra,přilijeme 2dl vody a pod pokličkou 10 minut dusíme
uvařila 4. 5. 2011 17:12
ve výpeku z jater orestujeme všechny zbývající suroviny,přidáme sojovou omáčku
uvařila 4. 5. 2011 17:09
Vepřová játra na bazalce a rajčatech
uvařila 4. 5. 2011 17:09
část použitých surovin
uvařila 4. 5. 2011 17:09
plátky jater opepříme,poprášíme solamylem a z každé strany po 4 minutách opečeme
Mák a švestky, to je hezký! Dokonalá kombinace nejlépe vynikne na křehkém koláči s tvarohem
Recept na Campari Spritz: Hořkosladký koktejl jen ze tří ingrediencí je oficiálním drinkem festivalu v Karlových Varech
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán