uvařila 15. 12. 2014 20:09
Na talíři osolíme a podáváme s bramborem,nebo s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2014 20:09
Na talíři osolíme a podáváme s bramborem,nebo s pečivem
uvařila 15. 12. 2014 20:09
Na oleji orestujeme nakrájený bok,cibuli a česnek,přidáme závitky,osmažíme podlijeme a pod pokličkou dusíme.Ke konci přidáme omáčku,česnek,máslo a provaříme
uvařila 15. 12. 2014 20:08
Zavineme do závitku a uprostřed zajistíme párátkem
uvařila 15. 12. 2014 20:08
Plátek č.boku potřeme hořčicí,položíme petrželku a opepřený plátek jater
uvařila 15. 12. 2014 20:08
Část použitých surovin.Vyšší část jater nakrájená na širší plátky.V pozadí plátky česnekového boku
uvařila 15. 12. 2014 20:07
Detail šťávy
uvařila 15. 12. 2014 20:07
Vepřová játra s petrželkou,zavinutá v česnekovém boku
uvařila 15. 12. 2014 20:07
Detail závitku
Semifinalista MasterChef Česko 2020 Pavel Berky prozradil, jak na pravé romské goja: Je to populární i kontroverzní jídlo, říká
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Soutěžte s námi o sadu Stretcheez Pizza a potěšte tím tak své malé ratolesti. Ty nejlepší recepty na domácí pizzu