uvařila 28. 9. 2015 19:35
Podáváme s knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2015 19:35
Podáváme s knedlíkem
uvařila 28. 9. 2015 19:35
Játra prudce opečeme,ve výpeku orestujeme zeleninu,dáme koření a podlité dusíme doměkka.Zeleninu rozmixujeme,naředíme smetanou,maso nakrájíme
uvařila 28. 9. 2015 19:33
Detail hotového pokrmu
uvařila 28. 9. 2015 19:33
Část použitých surovin.Otvory v prošpikovaných játrech zajistíme párátky.V hrnci rozehřejeme máslo s olejem
uvařila 28. 9. 2015 19:33
Vepřová játra špikovaná slaninou, na smetaně
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami
Také milujete Nutellu? Doma si ji připravíte přesně podle sebe!
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!