uvařila 2. 8. 2013 23:41
Kotletu dáme do zapékací mísy,osolíme,přidáme marinádu a pečeme doměkka.Hotovou šťávu můžeme přecedit,ale není nutné.Podáváme například s kuskusem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2013 23:41
Kotletu dáme do zapékací mísy,osolíme,přidáme marinádu a pečeme doměkka.Hotovou šťávu můžeme přecedit,ale není nutné.Podáváme například s kuskusem
uvařila 2. 8. 2013 23:40
Kotletu prudce ze všech stran orestujeme a výpek v pánvi vypláchneme marinádou
uvařila 2. 8. 2013 23:39
Naložíme přes noc do marinády
uvařila 2. 8. 2013 23:30
Do kotlety nožem nařízneme otvor a zatlačíme zmrzlý váleček náplně.Kotletu omotáme nití a lehce opepříme
uvařila 2. 8. 2013 23:30
Maso umeleme a vypracujeme směs na náplň
uvařila 2. 8. 2013 23:30
Kotleta vcelku,350g ukrojeného kousku kotlety,debrecínský špek a ostatní suroviny .Z mletého masa utvoříme váleček a dáme zamrazit
uvařila 2. 8. 2013 23:29
Pomerančová šťáva a citrusové plody
uvařila 2. 8. 2013 23:28
uvařila 2. 8. 2013 23:28
Maso na řezu
uvařila 2. 8. 2013 23:28
Vepřová kotleta plněná,v marinádě z citrusů pečená
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes