uvařila 15. 7. 2014 11:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2014 11:34
uvařila 11. 7. 2014 21:27
Než se maso osmaží,připravíme dip a vše podáváme s osmaženým bramborem
uvařila 11. 7. 2014 21:27
Plátky masa obalíme v solamylu a pozvolna smažíme po obou stranách cca 7minut.
uvařila 11. 7. 2014 21:27
Plátky masa obalíme v marinádě a v uzavíratelné nádobě uložíme do lednice
uvařila 11. 7. 2014 21:27
Maso naklepeme,nařízneme,okořeníme.Z uvedených surovin umícháme marináda
uvařila 11. 7. 2014 21:25
Detail dipu
uvařila 11. 7. 2014 21:25
Detail křupavé krustičky osmaženého masa
uvařila 11. 7. 2014 21:25
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě
Octová limonáda shrub má i své podzimní varianty: Dokonalá je dýňová se zázvorem a skořicí
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta bez kynutí: S ořechovou náplní chutnají výtečně
12 tipů na svačiny pro školáky: Připravte dětem třeba wrap s kuřecím masem nebo cuketovou buchtu!