uvařila 23. 7. 2014 19:58
Konzumujeme teplé,nebo postudenu druhý den nakrájené na tenké plátky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 7. 2014 19:58
Konzumujeme teplé,nebo postudenu druhý den nakrájené na tenké plátky
uvařila 23. 7. 2014 19:56
Z masa odstaníme nitě a maso naporcujeme
uvařila 23. 7. 2014 19:51
Naplněné maso dáme přes noc do marinády.Poté ho osušíme,orestujeme a dáme s marinádou upéct doměkka
uvařila 23. 7. 2014 19:50
Do masa vytvoříme hluboké otvory,které osolíme a naplníme stroužky česneku.Maso zajistíme nití pro držení tvaru
uvařila 23. 7. 2014 19:50
Jako nářez postudenu
uvařila 23. 7. 2014 19:49
Detail masa na řezu
uvařila 23. 7. 2014 19:49
S kedlubnovým zelím
uvařila 23. 7. 2014 19:49
Vepřová krkovice plněná česnekem
Odšťavněte si řapíkatý celer: Funguje jako afrodiziakum a pomůže i při hubnutí
Holka u plotny radí: Jak uvařit rajskou omáčku jako od babičky? Chuti pomůže mrkev i skořice!
Agatha Christie: Slavná spisovatelka ráda jedla, šlehačku konzumovala po litrech a na velikost porcí musel dohlížet komorník