uvařila 23. 7. 2014 17:58
Konzumujeme teplé,nebo postudenu druhý den nakrájené na tenké plátky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 7. 2014 17:58
Konzumujeme teplé,nebo postudenu druhý den nakrájené na tenké plátky
uvařila 23. 7. 2014 17:56
Z masa odstaníme nitě a maso naporcujeme
uvařila 23. 7. 2014 17:51
Naplněné maso dáme přes noc do marinády.Poté ho osušíme,orestujeme a dáme s marinádou upéct doměkka
uvařila 23. 7. 2014 17:50
Do masa vytvoříme hluboké otvory,které osolíme a naplníme stroužky česneku.Maso zajistíme nití pro držení tvaru
uvařila 23. 7. 2014 17:50
Jako nářez postudenu
uvařila 23. 7. 2014 17:49
Detail masa na řezu
uvařila 23. 7. 2014 17:49
S kedlubnovým zelím
uvařila 23. 7. 2014 17:49
Vepřová krkovice plněná česnekem