uvařila 17. 9. 2015 21:20
Podlijeme vodou,vložíme maso,koření a pod tlakem dusíme 40minut.Poté šťávu rozmixujeme,naředíme smetanou ochutíme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 9. 2015 21:20
Podlijeme vodou,vložíme maso,koření a pod tlakem dusíme 40minut.Poté šťávu rozmixujeme,naředíme smetanou ochutíme a podáváme
uvařila 17. 9. 2015 21:19
Maso prošpikujeme,utáhneme nití,okořeníme a opečeme.Dáme stranou a ve výpeku osmažíme cibuli a zeleninu
uvařila 17. 9. 2015 21:18
Detail omáčky a masa na řezu
uvařila 17. 9. 2015 21:18
Maso je chutné i bez omáčky, podávané po studenu nakrájené na tenké plátky
uvařila 17. 9. 2015 21:18
Vepřová kýta na smetaně bez mouky
Jak slaví slavní: Herečka Vlastina Svátková se cukroví vyhýbá a místo mouky používá oříšky!
Nejlepší sushi na světě dělá Čech! Richard Tomáš získal první místo v mezinárodní soutěži World Sushi Cup Japan. Tohle ukázal porotě!
Bojujete s jarní únavou? Pomůže sušená třezalka, ale i kopřiva