uvařil 19. 10. 2015 10:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 10. 2015 10:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
uvařila 17. 7. 2014 16:24
uvařila 17. 7. 2014 16:24
uvařila 17. 7. 2014 16:24
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Hrnkový drobenkový koláč s povidly je neuvěřitelně vláčný a křehký, nebesky chutná, a přitom je snadný na přípravu