Máslové briošky podle ČSN: Jsou nadýchané, vláčné, lehce slané i sladké a skvěle chutnají se šunkou a vajíčkem
Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
maris uvařila 5. 5. 2009 16:19 Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Medvědí česnek Okomentovat
maris uvařila 5. 5. 2009 14:13 Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 5. 5. 2009 14:12 Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šťavnatý fofr koláč plný jablek: Na přípravě úžasně vláčného a skořicí vonícího koláče je nejdelší škrábání jablek, hotový je za chvíli