Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Nemecky_Kreativni_Chef uvařil 13. 2. 2019 12:28 Vepřová panenka v bylinkovém obalu s jablečno-medovou cočkou 0 0 Zobrazit detail Hotové jídlo Okomentovat
Nemecky_Kreativni_Chef uvařil 13. 2. 2019 12:28 Vepřová panenka v bylinkovém obalu s jablečno-medovou cočkou 0 0 Zobrazit detail Suroviny na 2 porce Okomentovat
13 foto Připravili jsme netradiční chleba ve vajíčku z horkovzdušné fritézy: Minimum práce, skvělá chuť a zcela bez tuku