Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Tereza Bebarová upekla banánovou bábovku s čokoládou: Je super jednoduchá, vláčná a neskutečně dobrá, říká herečka
medanek uvařila 25. 6. 2018 14:34 Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 25. 6. 2018 14:34 Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 25. 6. 2018 14:34 Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
15 foto Ugrilovat si maso či upéct buřta jde v Praze i na Petříně, na Parukářce nebo v Chuchli. Někde zdarma, jinde za pár stokorun