Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Lenka Škulinová uvařila 6. 9. 2017 05:36 Vepřová plec na černém pivu se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 6. 9. 2017 05:36 Vepřová plec na černém pivu se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky