uvařila 27. 2. 2015 21:11
Na talíři přelijeme hustější šťávou.Podávala jsem s papiňákovými bramborami,které jsem po zhotovení ušťouchala
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2015 21:11
Na talíři přelijeme hustější šťávou.Podávala jsem s papiňákovými bramborami,které jsem po zhotovení ušťouchala
uvařila 27. 2. 2015 21:10
Po 25min.hrnec otevřeme,šťávu na pánvi zredukujeme a maso nakrájíme na porce
uvařila 27. 2. 2015 21:10
Marinádu dáme do výpeku,přidáme šťávu,dochutíme a převařené malijeme k masu.Alobal uzyvřeme a dáme na pařák
uvařila 27. 2. 2015 21:10
V uzavřeném sáčku uložíme do lednice.Poté maso na másle osmažíme a dáme na připravený alobal
uvařila 27. 2. 2015 21:09
Maso okořeníme a dáme do sáčku s marinádou
uvařila 27. 2. 2015 21:09
Detail
uvařila 27. 2. 2015 21:09
Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři
uvařila 27. 2. 2015 21:09
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří