Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
mika59 uvařila 30. 1. 2018 18:05 Vepřová plec na hořčici a barevném pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 1. 2018 18:05 Vepřová plec na hořčici a barevném pepři 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček