Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Petra Dvor. uvařila 10. 9. 2023 15:12 Vepřová plec na zelenině na způsob svíčkové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 17. 1. 2018 21:03 Vepřová plec na zelenině na způsob svíčkové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Ženský rozmar je snadný kynutý moučník. Zároveň je to i jediný ženin vrtoch, který váš manžel přivítá s radostí
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
Holka u plotny radí: Jednoduché sušenky s arašídovým máslem a čokoládou voní skořicí a rozplývají se na jazyku