uvařila 18. 12. 2014 19:54
Měkké maso vytáhneme,nakrájíme na porce,do šťávy dáme odloženou směs,česnek a převaříme.Podáváme s rýží.Ze zbytku náplně usmažíme karbanátky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 12. 2014 19:54
Měkké maso vytáhneme,nakrájíme na porce,do šťávy dáme odloženou směs,česnek a převaříme.Podáváme s rýží.Ze zbytku náplně usmažíme karbanátky
uvařila 18. 12. 2014 19:54
Do masa prořízneme kapsu,tu okořeníme a vytřeme česnekem,po naplnění zajistíme a maso na cibulce prudce zatáhneme.Podlijeme a dusíme doměkka
uvařila 18. 12. 2014 19:54
Na cibulce a klobásce podusíme hříbky,z vychladlé směsi odložíme 3PL stranou a do zbytku zamícháme zbývající suroviny na náplň
uvařila 18. 12. 2014 19:53
Detail
uvařila 18. 12. 2014 19:53
Studené občerstvení
uvařila 18. 12. 2014 19:53
Vepřová plec plněná,v papiňáku dušená
Velikonoce 2023: Na kdy vycházejí Velký pátek a Velikonoční pondělí a kdy budou zavřené obchody?
Co dělat, když okurky nekvetou? Potřebují více slunečního světla, správné hnojení a především pravidelně sklízet úrodu
Těstovinový salát z pečeného kuřete chutná královsky: Využijete nejen maso, ale i výpek pro chuť a kůži pro křupavou posypku