uvařila 8. 11. 2012 15:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2012 15:41
uvařila 7. 11. 2012 15:52
hotový pokrm přeléváme vydušenou šťávou
uvařila 7. 11. 2012 15:51
podlijeme vařící vodou,rozdrobíme bujón a pod tlakem dusíme 35 minut
uvařila 7. 11. 2012 15:51
roládu vložíme na orestovanou cibuli a ze všech stran necháme osmahnout(zatáhnout)
uvařila 7. 11. 2012 15:50
zavineme do rolády a upevníme provázkem,nebo silnější nití
uvařila 7. 11. 2012 15:49
naklepaný plát masa okořeníme,potřeme uvedenými surovinami a poklademe nakrájenou cibulí
uvařila 7. 11. 2012 15:48
část použitých surovin
uvařila 7. 11. 2012 15:47
z"ořechu"kýty(plecka)nařízneme plát
uvařila 7. 11. 2012 15:47
detail na řezu
uvařila 7. 11. 2012 15:47
Vepřová roláda pro nenáročné,připravená v papiňáku
Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní
Dietní přílohy, které nezruinují peněženku: Pečené batáty, květáková rýže nebo knedlík bez mouky vyjdou do 10 Kč na porci
Královské chutě: Královna Camilla nemá problém si sama uvařit, sladké moc nemusí, ale miluje tenhle piškotový dort