uvařila 4. 12. 2014 19:18
Suroviny na naplnění pokrátíme o něco míň,než je délka tunýlku a po naplnění zajistíme párátkem.Podusíme a vychladlé nakrájíme na tenké plátky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 12. 2014 19:18
Suroviny na naplnění pokrátíme o něco míň,než je délka tunýlku a po naplnění zajistíme párátkem.Podusíme a vychladlé nakrájíme na tenké plátky
uvařila 4. 12. 2014 19:18
Slezina se lépe prořezává, když ji po obou stranách zlehka stlačíme.Proříznutý tunýlek ještě o malinko zvětšíme zasunutím prstu.
uvařila 4. 12. 2014 19:18
Středem sleziny prořízneme hodně ostrým,úzkým nožem tunýlek po celé délce
uvařila 4. 12. 2014 19:18
uvařila 4. 12. 2014 19:18
Slezinu opláchneme, osušíme a pokud je delší, rozřízneme ji na 2 až 3díly(líp se plní). Odřízneme tuk
uvařila 4. 12. 2014 19:18