uvařila 5. 5. 2013 20:00
Ohříváme nejlépe v kastrolu na pařáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2013 20:00
Ohříváme nejlépe v kastrolu na pařáku
uvařila 5. 5. 2013 20:00
Druhý den před ohřátím
uvařila 5. 5. 2013 19:59
Alobal uzavřeme do balíčku a dáme uležet do lednice
uvařila 5. 5. 2013 19:59
Položíme nakrájený jazyk a mezi každý plátek dáme marinádu
uvařila 5. 5. 2013 19:59
Na alobal dáme trochu marinády
uvařila 5. 5. 2013 19:58
Uvařené jazyky sloupneme a nakrájíme na plátky
uvařila 5. 5. 2013 19:58
Rozpustíme máslo s olejem z rajčat,přidáme všechny suroviny na marinádu a dobře promícháme
uvařila 5. 5. 2013 19:57
Olivy a rajčata nakrájíme nadrobno,česnek prolisujeme
uvařila 5. 5. 2013 19:57
Použité suroviny
uvařila 5. 5. 2013 19:55
Detail hotového pokrmu
uvařila 5. 5. 2013 19:55
Vepřové jazýčky,pro mlsné hubičky
uvařila 5. 5. 2013 19:55
Vepřové jazýčky,pro mlsné hubičky
Cuketa v troubě i na pánvi: Nejlepší teplé recepty ze zdravé letní zeleniny
Polévka z pečeného česneku a červené řepy je podzimní životabudič. S vařeným vejcem navíc hravě nahradí hlavní jídlo
Jak připravit květákovou rýži? Zdravou přílohu od originálu skoro ani nerozeznáte!